När ska världen vakna? ELLER WikiLeaks-bluffen ELLER dagens sämsta skämt?

Nu börjar håret resa sig på riktigt på alla armar och nackar, i de grottor där jag f.n. bor och har tillträde till.

Jag har just tittat på ett klipp från Svt:s ”Aktuellt, d. 12/8:

http://svt.se/2.22584/1.2104606/ingen_har_blivit_dodad_pa_grund_av_publiceringen.

Vem har hört talas om vare sig ”Julian Assange” eller ”WikiLeaks” förrän under den senaste veckan?

Inte jag åtminstone.

WikiLeaks” sägs ha funnits sedan år 2007.

Det tycks ha varit en existens under yttersta tystnad, tänker jag.

Lite grann som Sällskapet Bur-q-uas existens kanske…fast sämre.

Maten ska ätas under tystnad, sägs det och den bästa maten är kanske rå, vem vet.

 

”J. A.” talar i klippet om att:

  • (00:25) ”so there’s something bit unusual going on here” (kanske åsyftas ”Sällskapet Bur-q-ua”?) samt
  • (01:26) ”If we understand, that publication of such extraordinary material, which, which reveals the deaths of 20,000 people and how they died. If we understand and believe, that that brings justice, and we also understand, that [artistic pause, right] delaying publication is a delaying justice and a delaying justice is justice denied” samt
  • (04:48) ”this information is SO valuable, that IF it was a choice (…)”.

Bla, bla.

(f.ö. är den svenske reportern inte särskilt bra på engelska; vid 01:56 säger han ”(…) Pentagon don’t wanna help you

”Pentagon” är väl singular, eller?)

Klipp no 2, längre intervju:

J.A., som för de flesta är en okänd person (eller?) vill liksom hela tiden ”hypa” sin organisation.

Vad sägs om detta citat, från ”http:www.wikileaks.org”, ang. ”WikiLeaks”:

”… could become as important a journalistic tool
as the Freedom of Information Act.
”, ett påstått citat från ”Time Magazine”?

Låter det ödmjukt skrivet? Nja, jag tycker då inte det.

Eller vad sägs om denna bild, hämtad från en av WikiLeaks sidor, sedan jag klickat på huvudsidans länk kallad

”:

pathway to a "secret page"
pathway to a ”secret page”

 

 Oj, oj, oj, det låter nästan…topphemligt!

Obestämd

Snarare…med ett ord: patetiskt!

Går massan på detta (igen)?

Varför luktar detta ”pandemi” och ”svininfluensa”-hype?

Är verkligen Sällskapet Bur-q-ua det enda sällskap av individer, som förmår att instinktivt känna den väldigt egenartade och speciella stanken?

Jag skrev tidigare ett inlägg om ”moderna diktatorer”.

Mr. Julian Assange ger mig spontant just intryck av att vara en sådan, snarare än intrycket av en ”frihetskämpe”.

Hans tal är innantill, det är helt tveklöst.

Sannolikt härstammar han från CIA, e.dyl.

Han talar om ”(…) if there’s proof, that someone is a spy (…)”…kan han månntro själv vara en av dessa spioner? Hm..

Mystiken tätnar (not!).

Det hela ter sig i själva verket så utomordentligt LÖJLIGT för Sällskapet Bur-q-ua.

Detta ter sig, som någon löjlig sorts lek, som man inte ens ville leka som barn.

Mr J. A. är f.ö. ”hårresande” porträttlik tidigare JK Göran Lambertz., är han inte?

(vad nu DET betyder)

Varsågoda att jämföra själva:

1.)

Julian Assange, Wikileaks
Julian Assange

 

2.)

Göran Lambertz, previous JK of Sweden
Göran Lambertz, previous JK of Sweden

Sällskapet Bur-q-uas domstol sammanfattar mediahypen ”WikiLeaks”, enl. följande:

skrattretande, skrämmande, löjligt”, med tillägget ”hårresande”.

Detta påminner f.ö. om engelsmannens, tillika EU-parlamntariker, Nigel Farage ”sågning” i Europaparlamentet av EU:s s.k president ”Herman von Rompuy”.

Vad är det för pajasar, rent ut sagt, icke folkvalda, som gör anspråk på att styra landet, EU och övriga världen?

Vad är det för pajasar, som gör anspråk – likt ”Wikileaks” – på att vara en maktfaktor, då man säger sig inneha hemliga dokument?

Jag tar för givet att någon/några personer kommer får känna av konsevenserna av att hemliga dokument ”läcker” ut…de riktigt hårda konsekenserna.

Är det inte uppenbart för alla och envar, för alla som ev. läser detta att ”WikiLeaks” hemliga organisation består av korrupta personer, kanske f.d. agenter, spioner, eller rentav” vanligt folk”, som vill tjäna snabba pengar?

Det är uppenbart för Sällskapet Bur-q-ua!

F.ö. står Wikileaks servrar inte i Solna utan i min egen grotta…allihop.

Come and get ‘em if you dare, punks!


5 tankar om “När ska världen vakna? ELLER WikiLeaks-bluffen ELLER dagens sämsta skämt?

  1. Med tanke på dina ordval så förmodar jag att du anser att Daniel Ellsbergs också var en förrädare. Vad får dig att tro att man tjänar mer pengar än vad man riskerar på detta? Wikileaks har bl.a avslöjat BP:s mörkande av oljeläckan, morden på 12 civila från en amerikansk helikopter i Irak, mm. Undrar vem som behöver vakna.

  2. ”Stockman”, du tycker inte att det ligger något lite märkligt i att en privatperson som ”Julian Assange” poppar upp och i princip börjar slåss mot (i allfall /bråka med) självaste ”Pentagon”, USA:s försvarshögkvarter?!Tror du verkligen, på fullt allvar, att ”Pentagon” inte skulle ha förmåga/resurser/vilja att ”släcka ned” en misshaglig sida, med hjälp av befintlig ”modern teknik”?Tror du verkligen, på fullt allvar, att ”Pentagon” ens skulle fundera på att ”deala”/förhandla med sådana privatpersoner?Det tror inte Sällskapet Bur-q-ua.Det skulle inte förvåna mig om Julian Assange döms för högförräderi, e.dyl.Watch and see.Alternativt är han dubbelagent för USA.Det lustiga att han för en tv-tittare framställs som en privatperson, som slåss mot en supermakt.Hur trovärdigt är DET ”på en skala”?Ang. ”BP:s mörkande av oljeläckan”, så finns det säkert mer pengar att tjäna än förlora på en sådan nyhet, även för ”Pentagon”.De VERKLIGA skurkarna/”hjärnorna” kommer oftast undan, så tragiskt är det.Jag är övertygad om att bakom varje uppdagad ”mörkning”, så finns det X antal personer, som lyckas ”köpa sig fria” från att hamna i rampljuset.Titta bara på ”Helikopterrånet” i Sverige.Tror du att ”hjärnorna” bakom det är de nu åtalade tio männen?Det tror inte Sällskapet Bur-q-ua.Tack för visat intresse./B12, av Rubens stam (1-12)för Sällskapet Bur-q-ua – för allas lika värde, emot rättsrötaBB – bröd och bur-q-ua åt folket (NYHET! även åt Victoria och Daniel)

  3. Ursäkta mig, men nu överskattar du nog både Pentagons möjligheter och avsikter. Att anklaga Assange för förräderi är knappast görligt då han inte är amerikansk medborgare. Att få honom utlämnad blir också svårt. Att villkorslöst dansa efter USA:s pipa blir dödsstöten för t.ex en EU-politiker, nu efter bank-konto-affären. Glöm inte att WikiLeaks har flera donatorer även i USA, bl.a flera tidningar. En amerikansk mediaforskare och internet-expert menar att Wikileaks haft fler scoop på 3 månader än vad Washington Post haft på 30 år. Wikileaks är en frivillig-organisation, precis som Amnesty eller Greenpeace. Att du förutsätter att ingen kan tänkas göra nåt frivilligt, utan att gå med vinst, säger mer om dig än om WL. Men din okunnighet angående internet slår dock alla rekord. Att försöka släcka ner en sida med åtskilliga (antagligen också analoga) speglingar på olika håll i världen är omöjligt. Men framför allt, hela materialet är ju redan spritt på oräkneliga ställen, bl.a flera tidningar i 3 världsdelar. USA måste väga fördelarna mot nackdelarna innan man genomför överdrivna åtgärder och det är helt enkelt inte värt besväret. Deras rykte som världsherre kommer att få den definitiva dödsstöten om dom bryskt försöker tysta det fria ordet. Ledsen, du/ni har helt enkelt fel på nästan samtliga punkter.

  4. ”Stockman”, jag och Sällskapet B. föraktar eg., å det DJUPASTE, kommentarer som din.Framförallt, eftersom den är: respektlös mot inläggets författare.Därutöver är den PATETISK, så tillvida att den ligger på gränsen för att godkännas, p.g.a. det tidigare nämnda.Din kommentar vittnar om stor okunskap och som sagt: brist på respekt.Du nämner ”okunnighet”, etc.LÄR OM!Ett ledord, när man skriver kommentarer är:RESPEKT för blogginnehavaren.Detta kan ha varit din absolut sista kommentar på denna blogg ”Stockman” och jag godkände den enbart för att statuera exempel.Din kommentar är ett s.k. skolexempel på en dålig kommentar!Om du inte visar respekt i fortsättningen, ”Stockman”, så kommer dina kommentarer ofelbart att lämnas bland de icke-godkända.Det är moderatorns makt och det känner du säkert till, eller?För att kommentera i sak det du påstår, så har GIVETVIS ”Pentagon” en makt, som inte bör förminskas.Vad spelar det för roll vilket medborgarskap J. A. har?Om han skulle råka vara brittisk eller inte spelar ingen roll, eftersom Storbritannien och USA är allierade.Man kan oerhört enkelt, medelst dagens teknik, ”släcka ned” en Internet-sida.Man kan t.ex. ta hjälp av NSA – National Security Agency.Annars kan du ju läsa här om ämnet:”http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikileaks#Hostning”..Man skriver där:”Wikileaks har hotats av stängning flera gånger och på grund av detta finns det flertalet spegelbilder av databasen runt om i världen.Databasen finns för närvarande hos PRQ.[1] Piratpartiet har erbjudit sig att ge Wikileaks serverplats om amerikanska staten börjar utöva påtryckning att Wikileaks ska stängas ner.[2]Piratpartiet kommer att sköta driften och säkerheten av Wikileaks nya servrar. Partiet donerar serverplats och bandbredd till Wikileaks utan kostnad. Partiets tekniker kommer också att se till att servrarna hålls i gång. [3]”Kom inte och påstå saker du inte har en aning om, tack.Du, ”Stockman”, som är så ”kunnig” känner säkert till begrepp som:*projektet ”Echelon watch” (http://sv.wikipedia.org/wiki/Echelon_%28data%29)* ”världsdator”* världsekonomi* övervakning* ”Big brother” (inte tv-programmet, fast på sätt och vis!)* ”storebror ser dig” (ref: George Orwell)Om inte, så får du gärna upphöra att kommentera överhuvudtaget.Klart är att du vurmar för ”WikiLeaks”, oklart varför.Den sidan är glömd inom ett halvår…mark my words!!!Vad hände med deras ”stora” avslöjande om Afghanistan, ”Stockman”?Det som nämndes nyligen.Kan inte Du, som är så insatt ”avslöja” det för oss, så att alla får kännedom?!SVAR: inget alls hände!Som väntat!Det är bara bluff, hype och båg!Bluff-/nonsensnyheter helt enkelt…för att oroa massan!Precis som med den s.k. ”pandemin” svininfluensan.(känd sedan åtminstone 1976).Vad hände med den?INGENTING!(fast man skriver om dem som drabbades av skadorna från vaccinet och vaccinföretagen har förstås tjänat mångmiljon-belopp samt har kopplingar till FN:s inre rum…vadå korruption?!)Tillhör du alltså ”Piratpartiet”, ”Stockman”?Det kunde jag aldrig ha anat.;O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s